Parenclub Devils and Angels

 
   
Account Login
Add your listing Forgot Password
  Home |  Earn Cash |  Our Banners |  Swingers Club Blog |  Swingers Parties |  Lifestyle News
 

Select Location:

Austria
Belgium
Canada
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Georgia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Israel
Italy
Lithuania
Nederland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Serbia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
United Kingdom

United States
Alaska
Alabama
Arkansas
Arizona
California
Colorado
Connecticut
Washington, D.C.
Delaware
Florida
Georgia
Hawaii
Iowa
Idaho
Illinois
Indiana
Kansas
Kentucky
Louisiana
Maryland
Massachusetts
Maine
Marshall Islands
Michigan
Minnesota
Missouri
Mississippi
Montana
North Carolina
North Dakota
Nebraska
New Hampshire
New Jersey
New Mexico
Nevada
New York
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
Puerto Rico
Rhode Island
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas
Utah
Virginia
Virgin Islands
Vermont
Washington
Wisconsin
West Virginia
Wyoming


Argentina
Brasil
Chile
Colombia
Costa Rica
Dominican Republic
Mexico
Panama
Peru
Puerto Rico
Venezuela

South Africa
Thailand

Australia
New Zealand

Online clubs/shops

 Meet Swingers in Netherlands on SDC.com
Parenclub Devils and Angels Swingers Club Parenclub Devils and Angels Guest List
 Swingers Date Club

Parenclub Devils and Angels

Address:

Maaseikerweg 24

Susteren , Netherlands

 

 

Phone:

046-4493077

 

 

Send Email

 
Club Rating
sdc small logosdc small logosdc small logosdc small logo
Reviews 8

Club Details

Club Size
275 square meters
Max. Occupancy 150 people
Playroom Occupancy 0 people
Alcohol Sold Included
Food Available
Buffet
On premise sex allowed Yes
Dance Floor Yes
Fetish Room/Area No
Outside Area Yes
Massage Area Yes
Sauna Yes
Jacuzzi Yes
Swimming Pool Yes
Smoking Allowed
in smoking area only
Private Rooms Yes
Private Locker Yes

Operating Time and Entrance fees:

  Open-Close Couples Single Females Single Males
Monday Closed N/A N/A N/A
Tuesday Closed N/A N/A N/A
Wednesday 0pm-12am N/A N/A N/A
Thursday 0pm-1am N/A N/A N/A
Friday 0pm-3am N/A N/A N/A
Saturday 9pm-3am N/A N/A N/A
Sunday 1pm-8am N/A N/A N/A

Membership Fees:

SDC members discount/benefits:

Hotel recommendations:

Parenclub Devils and Angels Description

Welkom bij Parenclub Devils & Angels, de nieuwste club van Midden-Limburg.
Wij zijn 3 vrienden koppels die samen deze nieuwe club runnen.

Devils & Angels is een sfeervolle erotische club voor koppels, dames en heren.
Een ongeëvenaard paradijs waar iedereen zijn of haar erotische fantasieën kan beleven.

Devils & Angels kenmerkt zich vooral door een ongedwongen en gastvrije sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt. Ons motto is: Passie, Energie en Plezier

U kunt natuurlijk vrijblijvend gebruik maken van onze faciliteiten. We hebben verschillende kamers .

En uiteraard van onze vernieuwde 2e verdieping die op vrijdag en zaterdag alleen toegankelijk is voor koppels.


Verder hebben we klimaatbeheersing in de club en een buitenterras met
- Sauna
- Zwembad
- Jacuzzi (zowel binnen als buiten)
- Buitenverblijf
- Zitjes

Parenclub Devils and Angels Reviews:  

Post New Review

 

Title: zinkend schip Date:10/3/2016 8:35:08 PM  
  Wij bezoeken deze club vrij regelmatig op vrijdag en zaterdag en zien het steeds minder druk worden. Prijsstijgingen, vaak defecte sauna,jaccuzi,gebarsten glas buitendeur,irritante afhangende klink aan binnendeur, onverzorgde parkeerplaats en slechte douches(kraanwerk) kunnen deze prijsstijgingen niet verantwoorden. De vroeger zo gedreven eigenaars waarvan de éne nu nog luier is dan de andere en waar gasten zich tegenwoordig aan hun aanwezigheid storen zorgen voor een negatief sfeertje. Gelukkig hebben ze goed personeel die de boel draaiende houden met de glimlach,vriendelijkheid,opmerkzaam zijn. Dit geldt niet voor iedereen! Tevens merk je boven aan de hygiëne wie er werkt want heb je de verkeerde dan lig je op natte matrassen. Chapeau voor die ene vriendelijke dame die dit wel altijd netjes bijhoud. Zonder dit personeel gaan jullie het niet redden!!! Doe iets met de wijze raad aub
  Rating: 7
 

 

Title: topper Date:2/8/2015 5:24:02 AM  
  Na diverse clubs te hebben bezocht is dit toch wel de meest gezellige en gastvrije club die er is. De eigenaars stralen vakmanschap en enthousiasme uit. Alles is schoon en netjes. Het enige minpuntje is dat de douche slecht is af te stellen wat temperatuur betreft.
  Rating: 9
 

 

Title: top Date:9/28/2014 9:22:19 AM  
  Wij zijn al in diverse clubs geweest maar vinden deze de meest leuke. Kleinschalig waardoor je snel contact kunt leggen. Ja mensen dit moet je wel zelf doen en niet passief in een hoekje blijven staan!! Verder vinden wij de afwisseling van muziek juist fijn, voor ieder wat wils. En de single mannen, die mogen niet op etage 2. Nee voor ons een prima club waar we zeker terug komen.
  Rating: 9
 

 

Title: tja, wat moet je er van zeggen....... Date:3/2/2014 11:50:37 AM  
  Allereerst ieder zijn eigen smaak als het gaat om clubs en andere uitgaansgelegenheden. Maar als je als vernieuwde club met nieuwe eigenaren adverteerd hebben wij toch iets anders in gedachten. Het is er klein (hadden wellicht eens naar een nieuwe indeling moeten kijken), niet echt moderen en up to date ingericht, oud sanitair en de bar-/dansruimte staat vol met tafels en stoelen waar letterlijk de hele avond dezelfde mensen blijven plakken. Tja en dat is nog niet het ergste. De sfeer, tja, die was er dus niet. Lege dansvloer waar alleen maar 2 idioten (uhhh wij dus) de hele avond de tent vlot probeerden te trekken. En geloof ons dat was niet eenvoudig want we dachten dat we in een oude l*llen cafe terecht waren gekomen. Niks tegen jaren 70 en 80 muziek, is muziek uit onze jeugd want we zijn tenslote ook al veertigers, maar of Elvis Presley, Boney M, Boy George e.d. thuishoren in een moderene club hebben wij zwaar onze twijfels over. En dan ook nog eens super slecht in elkaar gemixed. We weten dat moderne popmuziek en trance niet ieders ding is maar hierop kan iedereen (enigszins) mee bewegen en uit z'n bol gaan. Verder het personeel / eigenaren waren niet echt vriendelijk gedurende de avond maar dat kwam waarschijnlijk omdat we duidelijk lieten merken dat we het niet geheel naar onze zin hadden. Dan nog over drugs, er werd ons door anderen vertelt dat in andere clubs zoveel gebruikt werd, met andere woorden hier niet. Nou wij roken de hele avond wiedewiedewiet. Één pluspuntje aan die ene barman, hij zorgde snel en voor genoeg aanvoer van consumpties. Tja onze conclusie, als je een lekker gezellige spannende avond wild hebben met leuke stellen en wellicht ook nog een wipje wil wagen ga dan vooral....uhhhh....naar een andere club.
  Rating: 2
 

 

Title: Niet leuk Date:1/9/2014 9:32:31 AM  
  Wij bezoeken regelmatig parenclub's dus moesten we D&A ook een keer gezien hebben natuurlijk. Na eerst de site bekeken te hebben leek het ons wel leuk om een kijkje te gaan nemen. Wat een fiasco! Moest verboden worden dat zoiets Parenclub mag heten, een erotisch cafe is meer op zijn plaats. In al die jaren dat wij in club's komen zijn we nog nooit dronken mensen(eigenaars) tegen gekomen, hier meerdere. Er worden aan de bar zelfs spelletjes gedaan met alcohol. Contact leggen valt er ook niet mee omdat het één grote vriendenclub is die er komt. De ontvangst was prima, maar toen begon het. Je moet er ook meteen in lingerie en waant je in een dierentuin als je het bargedeelte binnen komt. Ze bekijken je van kop tot teen en vervolgens draaien ze hun hoofd om en gaan verder met hun alcohol spelletjes. De muziek staat er ook te hard. Maar zelfs het geschreeuw en gelal van de dronken mensen komt er boven uit. Dus besloten om eerst maar een hapje te gaan eten en dan verder te kijken. Het eetgedeelte is er erg klein dus bij een ander stel aan tafel gaan zitten. Dit was een stel die aangaven al veel bij D&A te komen. Ook hun gaven aan dat het eigenlijk meer een kroeg was dan parenclub. Ieder zijn keus natuurlijk want hun waren erg duidelijk en zeiden dat ze voor de gezelligheid kwamen en niet voor de sex. Het eten viel niets op aan te merken maar volgens die mensen altijd hetzelfde. Toen vroegen we waar we de natte ruimte konden vinden en die mensen wezen ons vriendelijk de weg. Niet meer dan een wasbak en een inloopdouche met 2 douches kwamen we tegen. Prijs kwaliteit is voo een stel nog om te doen. Maar overduidelijk maken ze hun winst op de single mannen die er komen. En wat voor mannen! Blijkbaar denken die dat ze in een bordeel zijn en dat ze alles mogen. Lopen je rukkend achter na om vervolgens op 30cm afstand van ons hun klusje te klaren ;-) En de alleengaande mannen mogen niet op de bovenste verdieping komen.Ook een minpunt is hun site ,ziet er chaotisch uit. En als je het gastenboek gaat bekijken (zagen we later pas) Alleen daar al uit merk je dat het één grote vriendenclub is die er komt. Nee! Voor ons geen D&A meer.
  Rating: 3
 

 

Title: Geweldige club! Date:7/20/2013 10:28:53 AM  
  Wij zijn al een paar keertjes bij d&a geweest, en we zijn er elke keer zeer gastvrij ontvangen. We voelden er ons ook dadelijk thuis, fijne mensen achter én voor de bar, mooie, zeer propere en verzorgde kamers en dansgedeelte, regelmatig parties met een bepaald thema,... Wij zijn fans!
  Rating: 10
 

 

Title: Leuke club Date:10/21/2012 12:56:09 PM  
  We zijn twee keer bij D&A geweest. Een leuke club en twee leuke avonden gehad. Het is geen super grote club en boven zijn een paar kamers.
We vinden het een nadeel dat op zaterdag ook mannen alleen naar binnen mogen.
De laatste keer was het er erg druk. En stellen tussen de 22 en 60+. Voor alle leeftijden dus.
We zullen hier zeker nog eens terug komen.

  Rating: 8
 

 

Title: mooie club waar de gasten goed verzorgd worden Date:6/27/2012 4:29:06 PM  
  we zijn er nu twee keer geweest en moeten zeggen de drie jongen koppels doen er alles aan om je te laten thuisvoel in een loge stijl. wat hun zeker ook lukt. mooie verzorgende bar en speelkamers in sproojes sfeer en een warm een koud buffet waar je gewoon honger van krijgt. angel en devils worden zeker een topper onder de clubs van het zuiden. knuffel willie en monqiue xxx
  Rating: 10
To see larger image mouse over text

Parenclub Devils and Angels LogoParenclub Devils and Angels Logo
Logo




Parenclub Devils and Angels BarParenclub Devils and Angels Bar
Bar




Parenclub Devils and Angels DansvloerParenclub Devils and Angels Dansvloer
Dansvloer




Parenclub Devils and Angels RestaurantParenclub Devils and Angels Restaurant
Restaurant




Parenclub Devils and Angels Het TeamParenclub Devils and Angels Het Team
Het Team




Copyright © SDCMedia Inc. SDC is a registered trademark 2054 Kildaire Farm Rd - Suite 428 Cary, NC, 27511
Tel. 001-919-283-4414 accounting@sdcmedia.com Privacy Policy - Affiliate Agreement: - SDCMedia.com - links